Stillingsopslag

Barselsvikariater og timerester på Viborg Gymnasium & HF

 

På Viborg Gymnasium & HF har vi timer til besættelse:

 

Pr. 1.11.17 er der timerester i virksomhedsøkonomi, spansk og samfundsfag – evt. i kombination med andet gymnasierelevant fag.

 

Pr. 1.1.18 er der et fuldtids barselsvikariat i spansk og engelsk – eller i kombination med andet gymnasierelevant fag.

 

Vi søger faglig dygtige lærere, som vil samarbejde med skolens øvrige ansatte om en god undervisning for eleverne og bidrage til at videreudvikle skolen i et godt kollegialt miljø. På Viborg Gymnasium & HF lægger vi stor vægt på det faglige og tværfaglige samarbejde mellem lærerne og arbejder målrettet mod at forløse elevernes faglige og personlige potentiale mest muligt. Skolen fremstår moderne og renoveret og med de nyeste teknologiske værktøjer til rådighed.

 

På Viborg Gymnasium & HF har vi mange kontakter ud af huset, et tæt samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner, universiteter og virksomheder og har desuden oprettet nye uddannelser i samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner i Viborg Kommune.

 

Hvis du har spørgsmål

Yderligere oplysninger kan fås hos rektor Mads Bendix Fjendsbo tlf. 8667 1533 eller 3033 6720 eller hos uddannelsesleder Lise Nygaard Markussen 8667 1533 eller 2239 6846.

 

Send din ansøgning til

Ansøgningen med cv og relevante bilag sendes på mail til rektor Mads Bendix Fjendsbo (ansoeg@vghf.dk) som én samlet pdf senest d. 2.10.17 kl. 12.00.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 41

 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Læs mere om Viborg Gymnasium & HF på www.vghf.dk eller ring og få flere oplysninger.